AUTÓFÓLIÁZÁS

A DressYourCar professzionális 3M telepítő. Felsőkategóriás autók fóliázására a 3M fóliáit ajánljuk.

Profi grafikusaink által tervezett, egyedi design készítésére is lehetőség van nálunk.
A grafika készítéséről érdeklődj telefonon vagy e-mailben.


MIBEN NYÚJTUNK TÖBBET VERSENYTÁRSAINKNÁL?
Megbízható cégként több mint 10 éve vagyunk a piacon, így valós tapasztalatokkal rendelkezünk a fóliázás terén, és igazi garanciát nyújtunk; cégünk évek múlva is elérhető marad.
Az éleket minden esetben bedolgozzuk, soha nem vágjuk el! Az autófóliázás kidolgozásában maximalisták vagyunk magunkhoz és az ügyfélhez is, így nyújtunk fényezés szintű karosszéria fóliázást.
Vigyázunk az autódra. Karcmentes technológiával dolgozunk: vágószalagot használunk penge helyett, így nem sérül a fényezés telepítéskor.
Az autódat mindig gondosan szétszereljük, hogy a lehető legszebb legyen a végeredmény. Jó hír, hogy a szerelés árát tartalmazza a telepítés költsége.
Karosszéria fóliázást kizárólag magas minőségű prémium márkákból végezzük, mint a 3M és az Avery.
Telepítőink a 3M tanfolyamán végzett hivatásos telepítők.

AUTÓFÓLIÁZÁS KÉPEK

Néhány kép munkáinkból.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Autófóliázással kapcsolatban

 
  • Mennyire tartós a karosszéria fólia?

  • Hogyan tartsam karban az autófóliát?

  • Mennyi időt vesz igénybe egy autó teljes átcsomagolása?

  • Muszáj lemosnom a kocsit fóliázás előtt?

  • Alapozva van a lökhárítóm. Rá tudtok fóliázni?

MILYEN AUTÓFÓLIA SZÍNEK ÉS MINTÁK VANNAK?

karbon-folia

1. Karbon fólia

A 3D felülettel rendelkező karbon fóliáink ideálisak külső és belső tér díszítéséhez egyaránt. A karosszérián elhelyezve garantáltan megragadja a figyelmet. Karbon fóliából két féle létezik: öntött és hengerelt. Az öntött a jobb minőségű, tartósabb anyag, ami jobban megtapad és nem repedezik szét. Viszont feltelepítve a mintája kicsit hullámosabbnak tűnik a hengerelt verziónál.

A karbon fólia tartozik a legjobban hamisított fóliák közé; rengeteg kínai gyártmány létezik belőle. Ezek sok ragasztót hagynak, vastagok, hamar felrepednek, visszapenderednek, és még a fényezést is lehúzhatják, mert túl erős a ragasztójuk.

3d-autofolia

2. Színes 3D autófólia

Teljes és részleges autóbevonásra alkalmas autófóliák. Széles színskálánkban matt, fényes, sőt metál színeket is kínálunk. Népszerű színek a matt fekete, metál szürke, göngyház és fényes fekete autófólia.

fényszóró fólia

3. Fényszóró fólia

Ha igazán fel szeretnéd dobni autód megjelenését, a fényszóró autófólia kötelező elem. Egy jól megválasztott szín teljesen új tekintetet kölcsönöz autódnak, továbbá védelmet nyújt a felpattanó kövek okozta sérülésektől. Aktuális színskálánkról érdeklődj! Bővebben itt olvashatsz a fényszóró fóliáról.

kővédő fólia

4. Kővédő fólia

Télen-nyáron rengeteg káros környezeti hatás érheti autónk karosszériáját. A kővédő autófólia az útról felpattanó kavicsok ellen kiváló választás, télen pedig megvéd a latyaktól és a só maró hatásától. Részletesebben itt olvashatsz a kővédő fóliáról.

napfénytető fólia

5. Napfénytető fólia

Kifejezetten a napfénytető szimulálására magasfényű fekete fóliát használunk. Igazán egyedi megjelenést kölcsönöz, ez az autófólia típus mindig van raktáron.

szálcsiszolt fólia

6. Design autófóliák

Ide tartozik a szálcsiszolt (brushed steel), bőrhatású, kaméleon stb. autófólia. Ezek mind prémium autóflóliák, magas áruk van. A nagyon extra színek ebből adódóan nem mindig elérhetőek, mert túl kicsi rá a kereslet, ezért a nagykerek nem tartanak raktáron. A szálcsiszolt és a karbon fólia viszont mindig elérhető.

fényvisszaverő fólia

7. Fényvisszaveró autófólia

A fényvisszaverő fóliákat általában a rendőrség és a mentők használják. Ez viszont nem tarthat vissza attól, hogy egy merész designba belekomponáld. :) Éjszaka a rávetülő fényt visszaverik.