AUTÓFÓLIÁZÁS

A DressYourCar professzionális 3M telepítő. Felsőkategóriás autók fóliázására a 3M fóliáit ajánljuk.

Profi grafikusaink által tervezett, egyedi design készítésére is lehetőség van nálunk.
A grafika készítéséről érdeklődj telefonon vagy e-mailben.

AUTÓFÓLIÁZÁS KÉPEK

Néhány kép munkáinkból.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Autófóliázással kapcsolatban

 
  • Mennyire tartós a karosszéria fólia?

  • Hogyan tartsam karban az autófóliát?

  • Mennyi időt vesz igénybe egy autó teljes átcsomagolása?

  • Muszáj lemosnom a kocsit fóliázás előtt?

  • Alapozva van a lökhárítóm. Rá tudtok fóliázni?

MILYEN AUTÓFÓLIA SZÍNEK ÉS MINTÁK VANNAK?

karbon-folia

1. Karbon fólia

1. Karbon fólia A 3D felülettel rendelkező karbon fóliáink ideálisak külső és belső tér díszítéséhez egyaránt. A karosszérián elhelyezve garantáltan megragadja a figyelmet. Karbon fóliából két féle létezik: öntött és hengerelt. Az öntött a jobb minőségű, tartósabb anyag, ami jobban megtapad és nem repedezik szét. Viszont feltelepítve a mintája kicsit hullámosabbnak tűnik a hengerelt verziónál.

A leginkább hamisított fóliák közé tartozik; rengeteg kínai gyártmány létezik belőle, ezek sok ragasztót hagynak, vastagok, hamar felrepednek, visszapenderednek, és még a fényezést is lehúzhatják, mert túl erős a ragasztójuk.

3d-autofolia

2. Színes 3D autófólia

Teljes és részleges autóbevonásra alkalmas autófóliák. Széles színskálánkban matt, fényes, sőt metál színeket is kínálunk. Népszerű színek a matt fekete, metál szürke és fényes fekete autófólia.

fényszóró fólia

3. Fényszóró fólia

Ha igazán fel szeretnéd dobni autód megjelenését, a fényszóró autófólia kötelező elem. Egy jól megválasztott szín teljesen új tekintetet kölcsönöz autódnak, továbbá védelmet nyújt a felpattanó kövek okozta sérülésektől. Aktuális színskálánkról érdeklődj! Bővebben itt olvashatsz a fényszóró fóliáról.

kővédő fólia

4. Kővédő fólia

Télen-nyáron rengeteg káros környezeti hatás érheti autónk karosszériáját. A kővédő autófólia az útról felpattanó kavicsok ellen kiváló választás, télen pedig megvéd a latyaktól és a só maró hatásától. Részletesebben itt olvashatsz a kővédő fóliáról.

napfénytető fólia

5. Napfénytető fólia

Kifejezetten a napfénytető szimulálására magasfényű fekete fóliát használunk. Igazán egyedi megjelenést kölcsönöz, ez az autófólia típus mindig van raktáron.

szálcsiszolt fólia

6. Design autófóliák

Ide tartozik a szálcsiszolt (brushed steel), bőrhatású, kaméleon stb. autófólia. Ezek mind prémium autóflóliák, magas áruk van. A nagyon extra színek ebből adódóan nem mindig elérhetőek, mert túl kicsi rá a kereslet, ezért a nagykerek nem tartanak raktáron. A szálcsiszolt és a karbon fólia viszont mindig elérhető.

fényvisszaverő fólia

7. Fényvisszaveró autófólia

A fényvisszaverő fóliákat általában a rendőrség és a mentők használják. Ez viszont nem tarthat vissza attól, hogy egy merész designba belekomponáld. :) Éjszaka a rávetülő fényt visszaverik.