AUTÓFÓLIÁZÁS SZOLGÁLTATÁSAINK

3d karosszéria fóliázás

1. Karosszéria fóliázás

Nem kapható olyan színben az autó, amit szeretnél? Ez egyáltalán nem lehet gond, hiszen gyártónként kb. 90 féle színárnyalatú autófóliából választhatsz, teljesen új külsőt teremtve az autódnak. A fólia a fényezésben nem tesz kárt, ráadásul védi is az apró karcok és a nap UV fénye ellen a gyári fényezést.

Ha meguntad a színt, akkor az autófólia melegítés segítségével könnyen eltávolítható, ráadásul nem hagy ragasztót a kasznin! A prémium márkák, úgy mint az Avery Supreme vagy a 3M akár 10 évig is bírják az autódon megfelelő karbantartás mellett.

autó matricázás

2. Céges autó matricázás

A nyomtatott és vágott poltterfóliák segítségével szuper designt lehet tervezni a céges autóflottákra. Az autós reklám sok új vevőt generálhat a vállalkozásodnak, hiszen a céges járművek több ezer kilométert is megtesznek évente az utakon, így rengeteg emberhez eljut a hirdetés. Az autó matricázás tehát nagy segítséget jelent a vállalatoknak.

kővédő fóliázás

3. Kővédő fóliázás

A kővédő fólia láthatatlan védelmet nyújt a felpattanó kavicsok és az ágak, bokrok okozta karcok ellen. A kővédő fólia teljesen átlátszó; így amikor átveszed a frissen fóliázott autót, olyan, mintha nem történt volna vele semmi. Közelről nézve lehet látni az elemeken a fólia szélét, a fényezés eredeti színe megmarad. Létezik öngyógyulós karosszéria fólia is, amiről hő hatására felszívódnak az apró karcok. Új, nagy értékű autók esetén, vagy vadászathoz ajánljuk a kővédő fóliát.

autófóliázás

4. Rally és egyéb autódekoráció

Szeretnél AMG csíkokat vagy Martini designt az autódra? Szinte bármi megoldható. Grafikusunk elkészíti a rajzot és pontosan az autódra alakítjuk a kívánt mintázatot; így teljesen olyan lesz, mint az eredeti matrica.

fényszóró fólia

5. Fényszóró fóliázás

A fényszóróknak is lehet adni különböző színeket. Ezeket elsősorban kiállítási autókra ajánljuk, mert megszínezik a fényt. Transzparens kővédő fóliát viszont bármelyik autóra lehet tenni, ugyanis a 200 mikronos vastagsága megvédi a fényszórót a felpattanó kövektől, és bogaraktól.

AUTÓFÓLIÁZÁS KÉPEK

Néhány kép munkáinkból.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK AZ AUTÓFÓLIÁZÁSRÓL

 
  • Milyen megbízható autófólia márkák vannak?

  • Milyen autófólia színek és minták vannak?

  • Hogyan tisztítsam meg az autófóliát?

  • Mennyi időbe telik a karosszéria fóliázás?

  • Hogyan készüljek az autófóliázásra?

  • Sérült, alapozott vagy műanyag elemekre lehet fóliázni?

AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT AUTÓFÓLIA MÁRKÁK

Ma Magyarországon két fő prémium márka van a fényezés szintű karosszéria fóliázás kivitelezésére. Ez pedig a 3M és az Avery Supreme. Öntött alapanyagból készülnek. További márkák, amiket használunk az Oracal és a MacTac.
A megfelelő fólia típus kiválasztása személyre-, mondhatni autóra szabottan, pontos felmérés és megbeszélés alapján történik.
A kővédő fóliázás vezető márkái a Hexis Bodyfence és a Llumar PPF öngyógyulós fóliái.

Magyarországon forgalmazott autófóliák adatlapjai
3M 2080 series adatlap Letöltés
Avery Supreme adatlap Letöltés
Oracal 970 RA adatlap Letöltés
MacTac Tuningfilm adatlap Letöltés
Llumar PPF adatlap Letöltés
Hexis Bodyfence adatlap Letöltés
.

Az autófóliázást azoknak ajánljuk akik megunták autójuk jelenlegi színét és meg szeretnék azt változtatni. Ez egy új autó esetén csak autófóliázás segítségével kivitelezhető, mert egy új fényezés esetén a kocsi elértéktelenedne ráadásul a fényezés egy vagyoba kerülne.
Luxusnak számít az autófóliázás tehát? Mondhatjuk, hogy igen. Egy régi autót nem éri meg lefóliáztatni; először is mert egy sérült, rozsdás felületen esélye sincs az autófóliának rendesen megtapadni, másodszor pedig annyiba kerülne a fóliázás, mint az autó ára. Erről részletesen az Autófóliázás vagy fényezés? című blog posztban olvashatsz.

A kővédő fóliázás megvédi a szép új fényezést a felpattanó kavicsok ellen. Néhány évente vagy eladás előtt elég csak lehúzni a fóliát, és alóla előbukkan az eredeti állapotú, sértetlen fényezés. A láthatatlan védelem miatt a jármű így akár milliókkal is többet érhet eladáskor. A karosszéria védő fóliázásról részletesen a Kővédő fóliázás című blog posztban olvashatsz részletesen.

Az autófóliázás a cégeknek hatalmas lehetőséget biztosít a reklámozásra. Számtalan designt meg lehet valósítani az autófólia segítségével. Egész autóflották bevonása is lehetséges. Részletesen az Autó matricázás cégeknek poszt alatt tájékozódhatsz a reklámozási lehetőségeidről.

Léteznek átlátszó, színezett autófóliák is, amikkel a a fényszórókat be lehet vonni. Ezzel új, designos külsőt adhatsz kocsidnak. Részletesen a Fényszóró fóliázás című poszt alatt olvashatsz a témáról.